Premiär för bloggen

Välkommen till min nya blogg! Jag heter Elina och här kommer jag att blogga om livet och vardagen med min hund Sirpa. Sirpa är en dalmatiner som i skrivande stund är fyra år gammal. Hon är en riktig talang när det gäller spår och hon är också duktig i lydnad. Lydnad har vi tävlat en del i och är nu uppflyttade till lydnadsklass 3. Agility tränar vi lite för skojs skull. Ingen av oss är så värst bra på det (speciellt inte jag som ibland har koordinationsförmåga som en flodhäst verkar det som), men det är en rolig avkoppling!

Den här bloggen kommer alltså att handla om livet som hundägare och om andra hundrelaterade ämnen, men också lite om mig själv och om icke-hundiga saker som jag vill dela med mig av. Jag hoppas att det blir en intressant och rolig blogg. Ni får gärna kommentera, ställa frågor eller tipsa mig om saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *