Hej och välkommen! Jag heter Elina och det här är min blogg om livet som hundägare. Här skriver jag om min vardag tillsammans med min hund Sirpa som är en dalmatiner. Tillsammans tränar vi lydnad, spår och lite agility. Lydnad tävlar vi också i. Vi rör också mycket på oss i form av långa promenader, löpning och cykling, och så tycker vi om att mysa i soffan. Jag har haft Sirpa sedan hon var 9 veckor och i skrivande stund är hon 4 år. Hon är min bästa vän och jag kan inte tänka mig hur livet skulle se ut utan henne!

Den här bloggen handlar alltså om vår vardag, och till viss del även om de delar av min vardag som inte berör Sirpa. De är visserligen få, men ibland skriver jag om mitt jobb eller någon icke-hundig aktivitet som jag gör tillsammans med min sambo Morgan. Vi tycker till exempel om att resa, ibland med hund och ibland utan, och vi gillar att gå på bio. Men det här är ändå en hundblogg som först och främst handlar om mig som hundägare och om min hund. Jag skriver också om andra hundrelaterade ämnen och saker som jag engagerar mig i eller vill dela mig mig av. Det kan till exempel vara nyheter i hundvärlden eller tips till andra hundägare.

Jag skriver helt enkelt om sådant som jag tycker är intressant, och jag hoppas att ni hittar något läsvärt här och att ni vill följa min vardag med dalmatinern Sirpa. Lämna gärna en kommentar!