Inspiration!

Jag följer ganska många bloggar om sådant som intresserar mig. Det är mest hundbloggar men också lite inredningsbloggar och annat. Jag tycker att det är spännande att få läsa och ta del av andras liv, men det bloggarna ger mig mest är inspiration. När det gäller hundar så är det mest träningsinspiration. Det kan ju vara så att man har fastnat i ett moment eller att man inte riktigt får kläm på något, och då kan det vara guld värt att läsa om andra som också tränar och hur deras tankar går.

Dessutom blir jag inspirerad på så sätt att jag blir sugen på att träna när jag läser om andra som tränar. Man kan få många bra tips genom bloggar, och så lär man ju också känna varandra genom bloggarna när man kommenterar och diskuterar. Rätt som det är hamnar man på samma tävling eller något och då känner man igen varandra och får träffas på riktigt. Det är väldigt kul! Jag följer bland annat Linn Hammarös blogg där hon bloggar om livet med schäfern Mölle, och vi träffades faktiskt på en hundmässa för ett tag sedan. Hundvärlden är bra liten ändå!

Linn och jag har ett liknande tänk när det gäller hundar och hundträning, så vi fann varandra direkt skulle man kunna säga. Hon är också aktiv med sin hund och hon är en härlig tjej med bägge fötterna på jorden. Det är så kul att man kan skaffa sig vänner och bekantskaper över hela Sverige (och världen för den delen) när man delar ett intresse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *